Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει al dente, το αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε κρύο τρεχούμενο νερό στην κατσαρόλα για να σταματήσει το μαγείρεμα και το στραγγίζουμε.
Στραγγίζουμε τα κρεμμυδάκια από το ξίδι και τα ξεπλένουμε. Στραγγίζουμε επίσης τα μανιτάρια και τα κόβουμε στα δύο.
Κόβουμε και το ζαμπόν σε μικρούς κύβους και τα προσθέτουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια στο ρύζι.
Ρίχνουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και το τυρί κομμένο σε κύβους. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σαλάτα μας να σταθεί για μισή ώρα, ώστε το ρύζι να αρωματιστεί από τα υπόλοιπα υλικά, και μετά τη σερβίρουμε.
Στραγγίζουμε τα κρεμμυδάκια από το ξίδι και τα ξεπλένουμε. Στραγγίζουμε επίσης τα μανιτάρια και τα κόβουμε στα δύο.
Κόβουμε και το ζαμπόν σε μικρούς κύβους και τα προσθέτουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια στο ρύζι.
Ρίχνουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και το τυρί κομμένο σε κύβους. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σαλάτα μας να σταθεί για μισή ώρα, ώστε το ρύζι να αρωματιστεί από τα υπόλοιπα υλικά, και μετά τη σερβίρουμε.