Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες και τα φιλέτα του ψαριού.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ½ λίτρο νερό με μία πρέζα αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα (ή βράζουμε στον ατμό) τα ξύσματα από το λεμόνι, το κόκκινο γκρέιπ φρουτ και το λάιμ, τη δάφνη και ένα κουταλάκι του γλυκού ροζ πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες ολόκληρες και τη σφυρίδα (ή φιλέτο από άλλο ψάρι). Τα ψαρικά θα πρέπει μόνο να ζεματιστούν για λίγο.
Στύβουμε το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και χτυπάμε το χυμό τους με το ελαιόλαδο μέχρι να γαλακτωματοποιηθεί και να έχει κρεμώδη υφή. Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και το λευκό πιπέρι και βάζουμε τις γαρίδες να μαριναριστούν.
Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, τις προσθέτουμε μαζί με το ψάρι κομμένο σε κομμάτια στη μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά.
Στα κρύα ζυμαρικά ρίχνουμε όλη τη μαρινάτα, προσθέτουμε ξύσμα λεμονιού και λεπτές φέτες λάιμ και σερβίρουμε.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ½ λίτρο νερό με μία πρέζα αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα (ή βράζουμε στον ατμό) τα ξύσματα από το λεμόνι, το κόκκινο γκρέιπ φρουτ και το λάιμ, τη δάφνη και ένα κουταλάκι του γλυκού ροζ πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες ολόκληρες και τη σφυρίδα (ή φιλέτο από άλλο ψάρι). Τα ψαρικά θα πρέπει μόνο να ζεματιστούν για λίγο.
Στύβουμε το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και χτυπάμε το χυμό τους με το ελαιόλαδο μέχρι να γαλακτωματοποιηθεί και να έχει κρεμώδη υφή. Προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και το λευκό πιπέρι και βάζουμε τις γαρίδες να μαριναριστούν.
Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες, τις προσθέτουμε μαζί με το ψάρι κομμένο σε κομμάτια στη μαρινάδα και ανακατεύουμε καλά.
Στα κρύα ζυμαρικά ρίχνουμε όλη τη μαρινάτα, προσθέτουμε ξύσμα λεμονιού και λεπτές φέτες λάιμ και σερβίρουμε.