Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε το ρύζι να γίνει σπυρωτό. Σε ένα γουόκ σοτάρουμε τον αρακά στο σησαμέλαιο και προσθέτουμε τα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Όταν αρχίσει να γίνεται ομελέτα το ανακατεύουμε καλά και το σπάμε, προσθέτουμε στο τέλος το ρύζι. Σε ένα άλλο τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο (που έχουμε ξεκοκαλίσει και κόψει σε μικρά κομμάτια όπως και τα λαχα) με τα καρότα, τα κολοκυθάκια, το φρέσκο κρεμμύδι ,το καλαμπόκι και το ζαμπόν. Αφού μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο το προσθέτουμε στο ρύζι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Τέλος βάζουμε τη σόγια , το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Αντί για κοτόπουλο θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε γαρίδες, χοιρινό ή μοσχάρι.