Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε το τυρί μασκαρπόνε με την άχνη ζάχαρη εως γίνει μια λεία κρέμα. Προσθέτουμε τα σαβαγιάρ που έχουμε τριματίσει σε σκόνη τα ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να σφίξει. Βάζουμε τη nutela στο ψυγείο για λίγη ώρα να παγώσει. Αφού είναι έτοιμο το μείγμα με το τυρί το μοιράζουμε στα 4 ή 6 μπαλάκια ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε να κάνουμε τα τρουφακια , ένα ένα τα απλώνουμε στο χέρι μας σχηματίζοντας ένα δίςκο. Με ένα κουτάλι τα γεμίζουμε με nutela και σφραγίζουμε τη γέμιςη κλείνοντας τις άκρες σχηματίζοντας μια μπάλα. Τα περνάμε από το κακάο και τα σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο που έχουμε βάλει τον espresso και τα τοποθετούμε από πάνω.