Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε με το σύρμα για 10 λεπτά τα ασπράδια με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
Προσθέτουμε τα δημητριακά, το κακάο και την τριμμένη σοκολάτα. Το ανακατεύουμε ελαφρά και το βάζουμε σε ένα κορνέ.
Σε μια λαδόκολλα σχηματίζουμε τα στρογγυλά μπισκότα μαρένγκο και τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο, σε θερμοκρασία 160°C, να ψηθούν για 35 λεπτά.
Για το fondue σοκολάτας βάζουμε τo σπορέλαιο με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με μία φλούδα πορτοκάλι, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ανάβουμε το κερί του fondue και αδειάζουμε τη σοκολάτα μέσα στον μικρό κάδο του σκεύους.
Στη συνέχεια κόβουμε τα φρούτα σε κύβους.
Παίρνουμε καλαμάκια ξύλινα και δημιουργούμε σουβλάκια με φρούτα και μπισκότα εναλλάξ. Σερβίρουμε τα καλαμάκια στο πιάτο και σε fondue τη σοκολάτα.
Προσθέτουμε τα δημητριακά, το κακάο και την τριμμένη σοκολάτα. Το ανακατεύουμε ελαφρά και το βάζουμε σε ένα κορνέ.
Σε μια λαδόκολλα σχηματίζουμε τα στρογγυλά μπισκότα μαρένγκο και τα βάζουμε σε ζεστό φούρνο, σε θερμοκρασία 160°C, να ψηθούν για 35 λεπτά.
Για το fondue σοκολάτας βάζουμε τo σπορέλαιο με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με μία φλούδα πορτοκάλι, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Ανάβουμε το κερί του fondue και αδειάζουμε τη σοκολάτα μέσα στον μικρό κάδο του σκεύους.
Στη συνέχεια κόβουμε τα φρούτα σε κύβους.
Παίρνουμε καλαμάκια ξύλινα και δημιουργούμε σουβλάκια με φρούτα και μπισκότα εναλλάξ. Σερβίρουμε τα καλαμάκια στο πιάτο και σε fondue τη σοκολάτα.