Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το λευκό κρεμμύδι, το μπούκοβο και το καπνιστό μπέικον. Όταν καραμελώσει το κρεμμύδι, ρίχνουμε την ντομάτα passata. Ρίχνουμε στη συνέχεια νερό μέχρι τη μέση στο μπουκάλι της ντομάτας, το ανακινούμε καλά και το συμπληρώνουμε στη σάλτσα.
Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Τέλος, πασπαλίζουμε με το Pecorino Romano και σερβίρουμε αμέσως την amatriciana.
Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Τέλος, πασπαλίζουμε με το Pecorino Romano και σερβίρουμε αμέσως την amatriciana.