Σαλάτα τρικολόρε με φασόλια, ρόκα και καρότα

Εμφανίσεις: 4.748
Σαλάτα τρικολόρε με φασόλια, ρόκα και καρότα
Υλικά για τη σαλάτα:
20 γρ. φύκια kombu (1 κομμάτι)
150 γρ. φασόλια
50 γρ. καρότα (1 τεμ.)
0.1 150γρ ρόκα baby (1 ματσάκι)

Υλικά για τη σάλτσα:
10 γρ. σάλτσα σόγιας
40 γρ. ταχίνι (1 κουτ. σούπας)
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες φύκια kombu συνταγές | συνταγές με φύκια kombu | συνταγές με φασόλια | φασόλια συνταγές | φύκια kombu | Broad beans calories

Εκτέλεση συνταγής

Μουλιάζουμε τα φασόλια για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα τα μαγειρεύουμε για 1 ώρα τουλάχιστον, σε μπόλικο νερό με το κομμάτι από φύκια kombu.

Πλένουμε τη ρόκα και τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο.

Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας και τα χτυπάμε με το πιρούνι να ομογενοποιηθούν και να πάρουμε μια λιπώδη κρέμα.

Βάζουμε τα φασόλια με τα λαχανικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μας με την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες153
Πρωτεΐνες φυτικές0,78 γρ.
Υδατάνθρακες2,29 γρ.
Λιπαρά2,5 γρ.
Σάκχαρα1,46 γρ.
Φυτικές ίνες0,83 γρ.