Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τα φασόλια για ένα βράδυ και την επόμενη μέρα τα μαγειρεύουμε για 1 ώρα τουλάχιστον, σε μπόλικο νερό με το κομμάτι από φύκια kombu.
Πλένουμε τη ρόκα και τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας και τα χτυπάμε με το πιρούνι να ομογενοποιηθούν και να πάρουμε μια λιπώδη κρέμα.
Βάζουμε τα φασόλια με τα λαχανικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μας με την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.
Πλένουμε τη ρόκα και τα καρότα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με ένα μαντολίνο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το ελαιόλαδο και τη σάλτσα σόγιας και τα χτυπάμε με το πιρούνι να ομογενοποιηθούν και να πάρουμε μια λιπώδη κρέμα.
Βάζουμε τα φασόλια με τα λαχανικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μας με την κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.