Αρχική σελίδαΙστορία του φαγητού ▸ Vin brulé

Ιστορία του φαγητού:
Vin brulé

Δημοσιεύθηκε: 13/12/2013 - Εμφανίσεις: 2888




Το Vin brulé (ζεστό κρασί) είναι ιταλικό ζεστό κοκτέιλ με βάση το κρασί, διαδεδομένο και πολύ δημοφιλές και σε πολλές άλλες χώρες, ειδικά ως χριστουγεννιάτικο ποτό.

Στην Ιταλία, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της, βρίσκεται στην αγορά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ή παρασκευάζεται σε ζεστά θερμός φρέσκο, λίγο πριν καταναλωθεί και διανέμεται στον κόσμο κατά τη διάρκεια των δημοφιλών φεστιβάλ της χειμερινής περιόδου, συμπεριλαμβανομένου και του καρναβαλιού. Υπάρχει και έτοιμο, ήδη εμφιαλωμένο, για πώληση και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζεσταθεί.

 



Σχόλια