Αρχική σελίδα ▸ Ιστορία του φαγητού ▸ Vin brulé
Ιστορία του φαγητού:
|
Δημοσιεύθηκε: 13/12/2013 - Εμφανίσεις: 2888 |
Tweet
|
Το Vin brulé (ζεστό κρασί) είναι ιταλικό ζεστό κοκτέιλ με βάση το κρασί, διαδεδομένο και πολύ δημοφιλές και σε πολλές άλλες χώρες, ειδικά ως χριστουγεννιάτικο ποτό.
Στην Ιταλία, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της, βρίσκεται στην αγορά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ή παρασκευάζεται σε ζεστά θερμός φρέσκο, λίγο πριν καταναλωθεί και διανέμεται στον κόσμο κατά τη διάρκεια των δημοφιλών φεστιβάλ της χειμερινής περιόδου, συμπεριλαμβανομένου και του καρναβαλιού. Υπάρχει και έτοιμο, ήδη εμφιαλωμένο, για πώληση και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζεσταθεί.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια