Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ βάζουμε τους δύο κιμάδες μαζί με το αυγό, το δυόσμο ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι πολτοποιημένο και το ψωμί, αφού πρώτα το μουλιάσουμε, αλατοπιπερώνουμε και πλάθουμε το μείγμα για 5 λεπτά να γίνει ομοιογενές.
Σε ένα ταψί που θα φροντίσουμε να χωράει τα κεφτεδάκια, βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, τον ντοματοπελτέ, το φύλλο δάφνης, το κρασί, το ελαιόλαδο, ένα ποτήρι νερό και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 200°C και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα. Στο μεταξύ, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και στη συνέχεια τα περνάμε ελαφρά από το αλεύρι, τα βάζουμε στο ταψί που βράζει η σάλτσα και τα ψήνουμε στους 200°C για 15-20 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό αλατισμένο και ρίχνουμε τις papardelle. Μόλις βράσουν, σουρώνουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα με τα κεφτεδάκια στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε και το ανθότυρο κομμένο σε κομματάκια και σερβίρουμε.
Σε ένα ταψί που θα φροντίσουμε να χωράει τα κεφτεδάκια, βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, τον ντοματοπελτέ, το φύλλο δάφνης, το κρασί, το ελαιόλαδο, ένα ποτήρι νερό και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 200°C και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα. Στο μεταξύ, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και στη συνέχεια τα περνάμε ελαφρά από το αλεύρι, τα βάζουμε στο ταψί που βράζει η σάλτσα και τα ψήνουμε στους 200°C για 15-20 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό αλατισμένο και ρίχνουμε τις papardelle. Μόλις βράσουν, σουρώνουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα με τα κεφτεδάκια στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε απαλά, προσθέτουμε και το ανθότυρο κομμένο σε κομματάκια και σερβίρουμε.