Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι 26 εκ. ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και το βάζουμε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Απλώνουμε στη βάση δύο φύλλα κρούστας, θρυμματίζουμε με τα χέρια τη φέτα και την προσθέτουμε πάνω από τα φύλλα, ρίχνουμε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και πασπαλίζουμε με το πιπέρι (η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα για να μη μας ξεραθεί το φύλλο στο τηγάνι). Καλύπτουμε με τα άλλα δύο φύλλα και διπλώνουμε προς τα μέσα τα πλαϊνά, ραντίζοντάς τα πρώτα με λίγο ελαιόλαδο.
Αφήνουμε την πίτα να ψηθεί για 3-4 λεπτά ώστε να ροδίσει καλά το κάτω φύλλο και με ένα πιάτο την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Κόβουμε την πίτα σε ένα ξύλο κοπής και τη σερβίρουμε ζεστή.
Αφήνουμε την πίτα να ψηθεί για 3-4 λεπτά ώστε να ροδίσει καλά το κάτω φύλλο και με ένα πιάτο την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Κόβουμε την πίτα σε ένα ξύλο κοπής και τη σερβίρουμε ζεστή.