Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό μαγειρεύουμε το ρύζι για 15-18 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε, το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το στραγγίζουμε και πάλι και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το ξύσμα και τον χυμό από τα lime και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε το ρύζι στην άκρη.
Αλείφουμε τις μπριζόλες με το σησαμέλαιο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα πώς προτιμούμε να είναι ψημένες. Τις μεταφέρουμε σε ένα ρηχό πιάτο (όχι μεταλλικό).
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα καρότα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λωρίδες julienne. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο καυτό τηγάνι μαζί με τα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την πιπεριά κομμένη σε μεγάλα κομμάτια και το τζίντζερ, αφού το ξεφλουδίσουμε και το κόψουμε σε λεπτό julienne.
Τα τηγανίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά και τα προσθέτουμε στο πιάτο με τις μπριζόλες.
Βάζουμε στο τηγάνι τη σάλτσα σόγιας, το cherry, τη σάλτσα thai και τη ζάχαρη και χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας. Βάζουμε από πάνω τις μπριζόλες και τα λαχανικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, μεταφέρουμε το ρύζι σε ένα μπολ για σαλάτα. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τη σάλτσα, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε ώστε να αναμειχθούν. Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε πάνω από τη σαλάτα ρυζιού.
Αλείφουμε τις μπριζόλες με το σησαμέλαιο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα πώς προτιμούμε να είναι ψημένες. Τις μεταφέρουμε σε ένα ρηχό πιάτο (όχι μεταλλικό).
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα καρότα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λωρίδες julienne. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο καυτό τηγάνι μαζί με τα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την πιπεριά κομμένη σε μεγάλα κομμάτια και το τζίντζερ, αφού το ξεφλουδίσουμε και το κόψουμε σε λεπτό julienne.
Τα τηγανίζουμε για 30 δευτερόλεπτα σε δυνατή φωτιά και τα προσθέτουμε στο πιάτο με τις μπριζόλες.
Βάζουμε στο τηγάνι τη σάλτσα σόγιας, το cherry, τη σάλτσα thai και τη ζάχαρη και χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας. Βάζουμε από πάνω τις μπριζόλες και τα λαχανικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, μεταφέρουμε το ρύζι σε ένα μπολ για σαλάτα. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τη σάλτσα, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε ώστε να αναμειχθούν. Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε πάνω από τη σαλάτα ρυζιού.