Εκτέλεση συνταγής
Χωρίστε τη ζύμη σε 4 και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε μια ελαφρά αλευρωμένη εργασία να αποκτήσουν ένα λεπτό δίσκο 5 εκατοστά μεγαλύτερο από το τυρί.
Χωρίζουμε το φύλλο σφολιάτας σε τέσσερα κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας, ώστε κάθε κομμάτι να είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο από τα κομμάτια του τυριού.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με το γάλα και το αλάτι, φτιάχνοντας μια κρέμα.
Βάζουμε από μία φέτα τυριού στο κέντρο των δύο κομματιών της σφολιάτας. Με ένα πινέλο αλείφουμε τη ζύμη και το τυρί με το μείγμα του αυγού και στη συνέχεια καλύπτουμε με τα άλλα δύο κομμάτια σφολιάτας. Πατάμε καλά γύρω γύρω τις άκρες ώστε να σφραγιστούν και κόβουμε τη ζύμη που θα περισσέψει, αφήνοντας ένα όριο 2,5 εκατοτών.
Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί και περνάμε την επιφάνειά τους με το υπόλοιπο μείγμα του αυγού και στη συνέχεια χαράσσουμε την κορυφή με ένα κοφτερό μαχαιράκι κάνοντας και δύο οπές, ώστε να επιτρέπεται στον ατμό να διαφεύγει. Αν θέλουμε, φυλάμε στο ψυγείο τη ζύμη μας και ψήνουμε αργότερα, διαφορετικά ψήνουμε κατ' ευθείαν στους 220°C για 20 λεπτά, μέχρι η ζύμη να πάρει χρυσό χρώμα. Αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά αφού βγουν από το φούρνο και στη συνέχεια σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και αν θέλουμε, με φέτες ραπανάκια.
Χωρίζουμε το φύλλο σφολιάτας σε τέσσερα κομμάτια και ανοίγουμε κάθε κομμάτι σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας, ώστε κάθε κομμάτι να είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο από τα κομμάτια του τυριού.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με το γάλα και το αλάτι, φτιάχνοντας μια κρέμα.
Βάζουμε από μία φέτα τυριού στο κέντρο των δύο κομματιών της σφολιάτας. Με ένα πινέλο αλείφουμε τη ζύμη και το τυρί με το μείγμα του αυγού και στη συνέχεια καλύπτουμε με τα άλλα δύο κομμάτια σφολιάτας. Πατάμε καλά γύρω γύρω τις άκρες ώστε να σφραγιστούν και κόβουμε τη ζύμη που θα περισσέψει, αφήνοντας ένα όριο 2,5 εκατοτών.
Τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί και περνάμε την επιφάνειά τους με το υπόλοιπο μείγμα του αυγού και στη συνέχεια χαράσσουμε την κορυφή με ένα κοφτερό μαχαιράκι κάνοντας και δύο οπές, ώστε να επιτρέπεται στον ατμό να διαφεύγει. Αν θέλουμε, φυλάμε στο ψυγείο τη ζύμη μας και ψήνουμε αργότερα, διαφορετικά ψήνουμε κατ' ευθείαν στους 220°C για 20 λεπτά, μέχρι η ζύμη να πάρει χρυσό χρώμα. Αφήνουμε να σταθούν για 10 λεπτά αφού βγουν από το φούρνο και στη συνέχεια σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και αν θέλουμε, με φέτες ραπανάκια.