Εκτέλεση συνταγής
Η ζύμη: Στο μπολ του μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αρχίζουμε να προσθέτουμε το νερό, αλλάζοντας και το εξάρτημα στο μίξερ βάζοντας τον γάντζο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλο το νερό και πριν ομογενοποιηθεί η ζύμη, προσθέτουμε το λάδι.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Η σάλτσα: Με το mini pimmer πολτοποιούμε την ντομάτα μαζί με το αλάτι και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα (η ρίγανη δεν μπαίνει όταν πολτοποιούμε, για να μη μας μαυρίσει το μείγμα).
Στη συνέχεια, βράζουμε όλα τα λαχανικά στους χρόνους τους, σε αλατισμένο νερό, τα παγώνουμε με κρύο νερό και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
Βγάζουμε τη ζύμη μας από το ψυγείο, την πλάθουμε σε τέσσερα στρογγυλά κομμάτια και τα ανοίγουμε με έναν πλάστη. Στη συνέχεια αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε πάνω τα βρασμένα λαχανικά, κομμένα, τα ντοματίνια κομμένα στα δύο και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Ρίχνουμε και το ανθότυρο σε χοντρά κομμάτια αραιά και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 250°C.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Η σάλτσα: Με το mini pimmer πολτοποιούμε την ντομάτα μαζί με το αλάτι και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα (η ρίγανη δεν μπαίνει όταν πολτοποιούμε, για να μη μας μαυρίσει το μείγμα).
Στη συνέχεια, βράζουμε όλα τα λαχανικά στους χρόνους τους, σε αλατισμένο νερό, τα παγώνουμε με κρύο νερό και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
Βγάζουμε τη ζύμη μας από το ψυγείο, την πλάθουμε σε τέσσερα στρογγυλά κομμάτια και τα ανοίγουμε με έναν πλάστη. Στη συνέχεια αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε πάνω τα βρασμένα λαχανικά, κομμένα, τα ντοματίνια κομμένα στα δύο και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες. Ρίχνουμε και το ανθότυρο σε χοντρά κομμάτια αραιά και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 250°C.