Εκτέλεση συνταγής
Σε διαφορετικούς χρόνους βράζουμε πρώτα την πατάτα για 15 λεπτά, στη συνέχεια για 7 λεπτά το αυγό και τα φασολάκια για 5 λεπτά.
Παγώνουμε αμέσως τα λαχανικά βυθίζοντάς τα σε παγωμένο νερό όπου έχουμε βάλει 5-6 παγάκια, τα σουρώνουμε και τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας (έτσι διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο).
Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και τις ντομάτες. Ξεφλουδίζουμε το αυγό και το πλένουμε με τρεχούμενο νερό. Στεγνώνουμε τα φύλλα του μαρουλιού και τα βάζουμε σε ένα πιάτο μαζί με τις ντομάτες κομμένες, τις πατάτες κομμένες στη μέση, τις ελιές, το φιλέτο τόνου, το αυγό κομμένο και τα φασολάκια και περιχύνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο, αφού πρώτα τα χτυπήσουμε όλα μαζί.
Παγώνουμε αμέσως τα λαχανικά βυθίζοντάς τα σε παγωμένο νερό όπου έχουμε βάλει 5-6 παγάκια, τα σουρώνουμε και τα στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας (έτσι διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο).
Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και τις ντομάτες. Ξεφλουδίζουμε το αυγό και το πλένουμε με τρεχούμενο νερό. Στεγνώνουμε τα φύλλα του μαρουλιού και τα βάζουμε σε ένα πιάτο μαζί με τις ντομάτες κομμένες, τις πατάτες κομμένες στη μέση, τις ελιές, το φιλέτο τόνου, το αυγό κομμένο και τα φασολάκια και περιχύνουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο, αφού πρώτα τα χτυπήσουμε όλα μαζί.