Εκτέλεση συνταγής
Ποτήρι: double old fashion
Βάζουμε τα υλικά μαζί με κύβους πάγου και τα ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
Info: Το Negroni αποτελεί ίσως το πιο γνωστό aperitif παγκοσμίως.
Tip: Ψεκάζουμε τα έλαια στύβοντας μια φλούδα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε για ντεκόρ μαζί με μια φέτα πορτοκάλι.
Η συνταγή είναι η αυθεντική, όμως υπάρχουν και δύο παραλλαγές:
1) Negroni sbagliato (λανθασμένο): Η διαφορά σ’ αυτήν την έκδοση είναι ότι «λερώνουμε» το μείγμα με ένα παγάκι από φρέσκο γκρέιπ φρουτ.
2) Negroni with a twist: 45 ml τζιν – 45 ml κόκκινο βερμούτ – 25 ml campari – 20 ml aperol.
Βάζουμε τα υλικά μαζί με κύβους πάγου και τα ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
Info: Το Negroni αποτελεί ίσως το πιο γνωστό aperitif παγκοσμίως.
Tip: Ψεκάζουμε τα έλαια στύβοντας μια φλούδα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε για ντεκόρ μαζί με μια φέτα πορτοκάλι.
Η συνταγή είναι η αυθεντική, όμως υπάρχουν και δύο παραλλαγές:
1) Negroni sbagliato (λανθασμένο): Η διαφορά σ’ αυτήν την έκδοση είναι ότι «λερώνουμε» το μείγμα με ένα παγάκι από φρέσκο γκρέιπ φρουτ.
2) Negroni with a twist: 45 ml τζιν – 45 ml κόκκινο βερμούτ – 25 ml campari – 20 ml aperol.